Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >  >

Hunt IT B.V. I Annemiek de Haan

Naam: Hunt IT B.V. I Annemiek de Haan
E-mailadres: annemiek@huntit.nl
Werk telefoon: (030) 6019 520

Annemiek vertelt:

Mijn baan
“Financiële administratie, contractbeheer en de coördinatie van examens en opleidingsfaciliteiten, daar zet ik me helemaal voor in bij Hunt IT, als parttime financieel medewerkster. Ik heb het begin van dit bedrijf meegemaakt en de organisatie zien groeien tot wat het nu is: specialist in het samenbrengen van professionals en projecten in de vakgebieden infrastructuur en (web)development."

Mijn organisatie
“Hunt IT is een bedrijf dat gedegen is opgebouwd, dat continu en op een stabiele manier groeit en met vertrouwen nieuwe uitdagingen aangaat. Hierbij verliezen we het menselijke aspect zeker niet uit het oog. We zeggen ook wel eens nee, omdat we verder kijken dan het afsluiten van het contract.”

Mijn uitdaging
“In drie dagen tijd alles zo te regelen dat mijn collega’s geen omkijken hebben naar de administratieve handling. Als zij zich helemaal kunnen richten op hun eigen taken, dan heb ik het goed gedaan. Dat is soms best lastig, en het belangrijkste is dat onze klanten en collega’s in het veld altijd een snelle reactie kunnen verwachten.”

Mijn vrije tijd
“Als getrouwde moeder van twee kinderen heb ik weinig tijd voor hobby’s. Ik geniet ontzettend van de tijd die ik voor mezelf heb: een lekker boek lezen of een leuk concert bijwonen.”
Kies ICT vacatures

 

inDen Haag (Remote)
inregio Amsterdam
inUtrecht
inRijswijk
Onze klanten
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt Pro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.