Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >  >

Hunt IT B.V. I Jules Barthmuss

Naam: Hunt IT B.V. I Jules Barthmuss
E-mailadres: j.barthmuss@huntit.nl
Telefoon mobiel: (06) 1164 6432
Werk telefoon: (030) 6019 520

Jules vertelt:

Mijn baan
“Het betere matchwerk, daar krijg ik energie van. Als een gerealiseerde opdracht past als een puzzel, en de opdrachtgever, de nieuwe medewerker, de ICT, de soft skills en de cultuur van het bedrijf precies matchen. Als directeur van dit prachtige bedrijf ben ik nu vooral bezig met certificeringen en het uitwerken van beleidsplannen. Met commerciële werkzaamheden houd ik me helaas steeds minder bezig. Dat deel van Hunt IT is nu in goede handen bij anderen.”

Mijn organisatie
“Dynamisch en gestaag doorgroeiend, modern en gedreven. Zo wil ik Hunt IT omschrijven. We besteden graag extra aandacht aan het onderhouden van relaties en we verliezen oude waarden zeker niet uit het oog. Wij doen duidelijk het betere matchwerk. Niet voor niets hebben we het kwaliteitskeurmerk NEN 4400-1 en een Graydon 'Financieel gezond'certificaat!"

Mijn uitdaging
“Eerlijke bemiddeling en relatiemanagement staan centraal bij mij en bij Hunt IT. Ook in de toekomst. Klanten en professionals blijven het middelpunt. Dat betekent met klanten meedenken voor de juiste specialistische oplossingen. Voor professionals geldt: niet onnodig lastigvallen, alleen die opdrachten bieden die binnen hun carrièrepad passen. En ze met begeleiding en opleidingsmogelijkheden verder helpen. Op die manier blijft Hunt IT dé perfecte match tussen opdrachtgevers en professionals.”

Mijn vrije tijd
“Veel tijd over heb ik niet, maar als ik eens rustig kan genieten van mijn vrije tijd, lees ik graag. Ik ben in het weekend vaak langs een hockeyveld te vinden, samen met mijn kinderen. Shoppen met mijn vrouw of met mijn gezin een terrasje pakken of lekker wat eten, zijn voor mij geluk. Ik houd van gezelligheid. ”

Voor deze ICT vacatures zoek ik nu de beste match:

Kies ICT vacatures

 

inUtrecht
inDen Haag (Remote)
inRijswijk
inregio Amsterdam
Onze klanten
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt Pro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.