Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >  >
Jij doet waar je goed in bent
Vind bij Hunt Pro de ideale match.
/_images_upload/_tn_472401e5617686c0.jpg

 

Hunt Procademy

Kennis vormt de basis van de meerwaarde die Hunt Pro medewerkers aan klanten biedt. Dit houdt in dat je bij Hunt Pro zeker bent van opleidingen op diverse manieren. Binnen het “Hunt Procademy Program” zijn essentiële onderdelen opgenomen welke nodig zijn om jouw kennis te waarborgen.

Hunt Pro pakt het breed aan

Er wordt uiteraard veel aandacht geschonken aan het technische niveau van alle Hunt Pro medewerkers. Het ICT landschap is doorlopend onderhevig aan vooruitgang en vernieuwing. Hunt Pro laat daarom standaard al haar medewerkers instromen in het “Hunt Procademy Program”.

Meer dan alleen technische skills

Naast de technische skills ziet Hunt Pro ook absoluut een belangrijk onderdeel niet over het hoofd, namelijk de soft skills van haar medewerkers. Hunt Pro vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich zelfverzekerd voelen bij de klanten waar zij gedetacheerd zijn en de projecten uitvoeren. En je zeker voelen kun je, door een aantal zaken te trainen, best makkelijk voor elkaar krijgen. Dit kan door te zorgen dat medewerkers zich bijvoorbeeld goed weten te presenteren, een gezonde hoeveelheid assertiviteit hebben en over de goede samenwerking skills beschikken. Hunt Pro wil door zich met name ook op de mens te richten meer ICT-ers de kans geven ook op dat vlak succesvol te zijn.

Kennissessies

Naast technische trainingen en soft skill trainingen moeten we ook zeker de waarde van kennissessies niet onderschatten. Medewerkers van Hunt Pro zijn namelijk allemaal bij verschillende opdrachtgevers op diverse projecten gedetacheerd. Iedereen maakt op deze manier andere dingen mee, binnen verschillende klantomgevingen. Hiermee bouw je als specialist natuurlijk je eigen kennisniveau op. Omdat deze kennis alleen maar nóg waardevoller word als je dit kunt delen met collega’s, organiseert Hunt Pro op regelmatige basis kennissessies. Tijdens deze informele sessies met collega’s wordt op een leuke manier gelegenheid gecreëerd waarin de opgedane kennis met elkaar kan worden gedeeld. Daar hoort natuurlijk een lekker hapje eten en een drankje bij. Wij zullen daarbij ook onze senior specialisten vragen om over bepaalde onderwerpen een praatje te houden. “Met elkaar en van elkaar leren”, dat is wat wij belangrijk vinden en op inzetten.

Andere middelen

Maar er zijn meer manieren om kennis met elkaar te delen en contact onderling te houden. Zo faciliteert Hunt Pro een intranet omgeving waar interessante informatie onderling gedeeld kan worden. Maar ook een virtuele testomgeving behoort tot de mogelijkheden zodat je naar hartenlust systemen kunt testen en je je op deze wijze nog beter op examens kunt voorbereiden.

Certificeringen

Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat er bij Hunt Pro zelfverzekerde specialisten werkzaam zijn die verstand van zaken hebben en dit ook op professionele wijze kunnen uitdragen. Dit kan alleen als het technische kennisgedeelte op goed niveau is. Een manier om dit te waarborgen is dat medewerkers gecertificeerd zijn. Hunt Pro verwacht daarom ook van al haar medewerkers dat zij bezig zijn met een certificeringstraject. Om daar voor alle partijen duidelijkheid in te hebben is met elke afzonderlijke medewerker een Persoonlijk Opleiding Plan uitgestippeld. Zo kan het zijn dat je nu al weet dat je na je Windows MCSE 2012 certificering je je op bijvoorbeeld VMWare of Citrix trajecten kunt richten. Over studie, persoonlijke groei en ontwikkeling hoeft binnen Hunt Pro dan ook nooit verwarring of onduidelijkheid te bestaan.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt Pro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.