Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >  >
Jij doet waar je goed in bent
Vind bij Hunt Pro de ideale match.
/_images_upload/_tn_472401e5617686c0.jpg

 

Visie

ICT is een vakgebied waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar in rap tempo blijven opvolgen en het daardoor moeilijker zal worden om de kennis up to date te houden. Daarbij komt ook nog eens een tekort aan geschoold ICT personeel, een steeds groter wordende afhankelijkheid van een werkende ICT omgeving en toenemende digitale criminaliteit. ICT omgevingen binnen het bedrijfsleven lopen dan ook grote risico’s op verschillende gebieden en zal men de continuïteit moeten zien te waarborgen.

Hunt Pro wil hierin als betrouwbare en toegewijde kennispartner optreden door het leveren van specialistische kennis van gecertificeerde specialisten. Wij focussen ons hierbij op Infrastructurele functies zoals met name Support Engineers, Systeem- en Netwerkbeheerders.

Het kennisniveau zullen wij up to date houden door de komende jaren flink te blijven investeren in opleidingsmogelijkheden. Hiertoe hebben wij het Hunt Procademy Program opgezet waarin iedere medewerker een Persoonlijk Opleiding Plan zal volgen. Op deze wijze willen wij het specialistische kennisniveau binnen Hunt Pro waarborgen en dé kennispartner voor onze klanten te zijn.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt Pro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.