Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >  >
Jij doet waar je goed in bent
Vind bij Hunt Pro de ideale match.
/_images_upload/_tn_472401e5617686c0.jpg

 

Skilled support

De ICT-servicedesk vormt dé centrale plek waar storingen aan computerapparatuur, printers, mobile devices, etc. worden aangemeld. Om de continuïteit te waarborgen dienen deze storingen zo snel en goed mogelijk opgelost te worden. De druk op de Skilled Support Engineers wordt dan ook steeds groter. Daarbij wordt het ICT landschap steeds complexer. Remote werken, overal toegang tot bedrijfsinformatie kunnen hebben, volledige flexwerkplekken, mobiele tele- en datacommunicatie, ingewikkelde beveiligingsoplossingen middels hard- en software, allemaal voorbeelden van moderne technologieën die een complexe infrastructuur met zich meebrengen.

Bij Hunt Pro werken dan ook Skilled Support Engineers die snel, efficiënt en daadkrachtig, aangemelde storingen kunnen inventariseren en op kunnen lossen. Hieronder vallen Migratiemedewerkers, Servicedeskmedewerkers en Werkplekbeheerders.

Omdat studie één van de sleutelelementen is om de nodige kennis te vergaren, wordt binnen Hunt Pro zeker niet bespaard op ICT opleidingen. Medewerkers binnen Hunt Pro zijn volledig gecertificeerd of bezig met een certificeringtraject. Dit gebeurt deels binnen het eigen Hunt Procademy Program en deels buitenshuis bij externe, daarin gespecialiseerde partijen.

Voorbeelden van certificeringtrajecten waar je als Skilled Support Engineer mee bezig zal zijn;

  • ITIL
  • Windows 10
  • MCSA 2012
  • MCSE 2012

Maar uiteraard wordt dit in ieders Persoonlijk Opleiding Plan besproken en vastgelegd. Hier is uiteraard ook ruimte voor andere certificeringen, eigen inbreng en ideeën.

Klik hier voor onze contactgegevens.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt Pro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.