Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >  >
Jij doet waar je goed in bent
Vind bij Hunt Pro de ideale match.
/_images_upload/_tn_472401e5617686c0.jpg

 

Opleidingen

“De juiste vaardigheden bij de juiste mensen”. Klinkt mooi, vindt u ook niet? Toch is dit niet iets wat bij veel organisaties een prioriteit heeft. Maar hoe belangrijk is het om de mensen die voor u aan het werk zijn over de juiste kennis te laten beschikken om hun werk goed te laten doen?

Softwarepakketten zijn continue onderhevig aan vernieuwingen. Om de zoveel tijd verschijnt er een nieuwe versie en worden systemen geüpgrade. Maar wordt de kennis van uw medewerkers ook geüpgrade? Het is raadzaam om goed te kijken naar welke software er binnen uw organisatie gebruikt wordt en hoe het met het kennisniveau van de gebruikers gesteld is. Denkt u dat ook daar een kennisupgrade op zijn plaats is maar ziet u door de vele trainingsmogelijkheden de bomen door het spreekwoordelijke bos niet meer? Schieten die trainingen voor uw medewerkers er daardoor bij in?

Kennis levert meerwaarde voor uw organisatie op en is een verrijking voor uw medewerkers. Onderzoek heeft uitgewezen dat medewerkers die bijblijven met moderne technieken en daardoor de tools die zij krijgen beter kunnen benutten meer tevreden zijn in hun functie en daardoor efficiënter en meer gedreven hun werk doen.

Hunt Pro verzorgt trainingen op diverse gebieden. Zo kunt u er voor kiezen om uw medewerkers te laten trainen op nieuwe Office applicaties zoals Outlook, Word, Excel of Access. Maar ook specialistische trainingen kunnen wij voor u verzorgen.

Wij adviseren u dan ook graag op welke wijze u dit goed kunt inregelen en welke mogelijkheden er voor u zijn.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Schrijf je direct in!

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt Pro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.