Inloggen  >Upload je CV  >Bel ons: 030-6019520  >  >
Jij doet waar je goed in bent
Vind bij Hunt Pro de ideale match.
/_images_upload/_tn_472401e5617686c0.jpg

 

Deta-vast

De Deta-Vast oplossing is voor u een goede manier om nieuw personeel binnen uw organisatie te betrekken. Op een flexibele en risico beperkende manier kunt u, vaak duur personeel, eerst via een tijdelijke constructie binnen uw organisatie aan het werk zien. In deze periode bent u vrij om op elk willekeurig moment, bij het ontbreken van het vertrouwen in de medewerker, het proces te stoppen. Omdat u geen arbeidsverhouding met de medewerker heeft, omdat deze bij Hunt Pro in dienst is, bent u niet gebonden aan arbeidsvoorwaardelijke spelregels maar zegt u met Hunt Pro het inhuurcontract gewoon op. Natuurlijk zullen wij u helpen met het vinden van een andere passende oplossing voor uw situatie.

De termijn welke wij adviseren om een nieuwe medewerker bij u in zijn functie te laten werken is 6 maanden. Iedereen heeft een periode van inwerken nodig en voordat iemand zich echt thuis voelt en maximaal kan presteren ben je uiteindelijk gewoon makkelijk 3 maanden onderweg. Om een goed beeld van iemand zijn of haar kennis te kunnen krijgen is een periode van 6 maanden dan ook heel realistisch en ons advies. Uiteraard kan dit op uw verzoek een langere termijn zijn, korter adviseren wij niet.

Wij voeren met de medewerker in deze periode op zeer geregelde basis voortgangsgesprekken en zullen dit naar u helder en transparant rapporteren. Dit om de positieve voortgang te monitoren en te bewaken. Eventuele momenten van kleine bijsturingen kunnen dan ook op tijd opgemerkt en uitgevoerd worden om zo de kans op successen te vergroten.

De voordelen van een Deta-Vast constructie nog even voor u op een rijtje:

  • Flexibel en op een risico beperkende manier nieuw personeel binnen uw organisatie verwelkomen;
  • Langere periode om de nieuwe medewerker te leren kennen in zijn functie; 
  • Voortgangsgesprekken en monitoring van het proces worden voor (of met) u gedaan;
  • Goed beeld van iemand hebben voordat u een arbeidsverbintenis aangaat;
  • Duidelijke kostenopbouw is uiteraard vooraf met u afgesproken, geen verrassingen achteraf;
  • U betaalt alleen de inzetkosten van de Deta-Vast periode. Er zijn geen additionele overname- of overige kosten aan het einde van deze termijn.

Wilt u meer over deze oplossing weten en wilt u hierover graag ons advies? Klik dan hier voor onze contactgegevens en wij nemen per omgaande contact met u op.

Schrijf je direct in!

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Hunt Pro gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.